HEMICAP YTERSÄTTNING

 

Med våra produkter kan du alltid välja just det implantat som passar din patient bäst – men vi erbjuder dessutom olika typer av implantat: HemiCap DF används i den första metatarsal leden och innehåller en anatomiskt utsträckt dorsalkurva för att förbättra dorsalrullningen samtidigt som osteofytgenväxten förhindras. Det finns även en del för falangen, Total ToeMotion - en komplett ledbevarande implantat för tån för patienter med omfattande broskskador orsakat av trauma eller Hallux Rigidus och som vill behålla mesta möjliga rörlighet. Mer än 20 000 implantat har satts in och implantatet med längst uppföljning, nu mer än 10 år.

 
 

HemiCAP®-systemet med Arthrosurface återställer den Femorala ledhuvudets-broskytans geometri och bevarar den funktionella sturkturen med ett innovativt tredimensionellt kartläggningssystem och ett konturerat articulärt återytbildande-implantat.

 

UniCAP® och UniCAP® small

UniCAP® & UniCAP® Small är den enda Uni Implant i världen som gör det möjligt att behålla menisken vid större kondylskador.

 

Hemicap Pattello Femoral Trachlea

Patello Femoral HemiCAP® Systemen återställer broskytans geometri i Patella och Femoral trochlea. Implantatet ligger under brosket jämfört med andra alternativ som är onlay. HemiCap PF finns i tre olika storlekar 

PF Classic: täcker upp till 2 x 2 cm (SI x ML), 

PF Wave: Täcker upp till 3.5 x 3.6 cm (SI x ML)
PF Kahuna: Täcker upp till 3.9 x 4.1 cm (SI x ML). 

Med 21 olika konvexiteter och med 13 olika patellor -du kan alltid finna det implantat som passr just din patient. Detta skapar en kongruent väg genom att använda ett intraoperativt 3-dimensionellt kartläggningssystem med konturerade artikulära ytåterbildande - implantat. Idag finns upp till 10 år -uppföljning. Första HemCap PF Classix sattes in 2009. Finn operationstekniken på youtube för PF Kauhan.

 

HemiCap OVO med inlay” glenoid   - världens enda anatomiska, stamlösa total axelimplantat

HemiCAP® Systemen för Axlar återställer ytstrukturen med ett ovalt humeralt huvud - inte runt - kan ersätta glenoiden med en "inlay" teknik. Finns alltid ett implantat som passar patienten. 4 olika storlekar med 42 olika kurvaturer. Glenoiden placeras alltså under brosk ytan. Som finns i två olika storlekar. Systemet ger en optimerad orientering av implantatet med avseende på version, höjd och volym. Benbesparande, så man bränner inga broar för nästa steg. Ingen överfyllning och stark fixation. Ett alternativ till traditionell totalaxel med lite eller ingen aktivitets restriktion och kortare återhämtningstid. Främsta patientgruppen är de under 65 år som vill kunna fortsätta ett aktivt liv.

 
 
 

Om oss | Produkter | Aktuellt | Kontakt | Patienter | Samarbetspartners | Cookie Policy


Copyright 2021 | InterV Nordic AB | All Rights Reserved