Det är vi som jobbar på InterVene 

 

Anders Lindquist - Försäljning/ marknadsföring 

 Anders har erfarenhet från medicinteknik företag och som service manager från olika internationella företag. Han arbetar som konsult vid behov.   Tel: 070-773 99 Tel: 070-773 99 80,  E-post: anders@intervnordic.com 

Helena Moström  - VD/Försäljning/Marknadsföring 

vHelena började i läkemedelsindustrin 1992. Erfarenhet från olika positioner och specialiteter både inom läkemedel och medicinteknik. 
Tel: 0703-21 72 00,  E-post: helena@intervnordic.com 

Om oss

InterV Nordic AB är en distributör av innovativa medicintekniska produkter för sjukvården i Norden. Med fokus på Sverige och Norge. Men vi kallas till vardags InterVene. Vi bildades 2016. - Just i sammanhanget medicinsk intervention betyder det "åtgärder för att förbättra eller skydda hälsan". Och det är just det vi vill uppnå med våra produkter och vårt företag. Vi sammanför även kontakter mellan producenter och tänkbara distributörer. 


Vi fokuserar på att erbjuda väl utvalda innovativa medicintekniska produkter inom ortopedi, fokus på både sportmedicin/broskskador/regenerativmedicin, hand och fot, blödningsproblem, och tillbehör för flexibel endoskopi. Vi som arbetar på InterVene har många års erfarenhet av arbete i olika positioner med läkemedel och medicinteknik i stora och små bolag. Vi vet vad som krävs när det gäller utbildning och service för optimal användning av våra produkter. Vi arbetar hela tiden med att sprida kunskap och erfarenhet inom de områden vi arbetar med. Vi ser oss som en viktig länk inom sjukvården.


Vi samarbetar med ett stort nätverk ute Europa och får kontinuerligt nya möjligheter till spännande samarbetspartner och produkter som vi utvärderar för Norden. I nuläget arbetar vi i Sverige och Norge. Våra samarbetspartner och deras produktsortiment har vi själva noggrant valt utifrån strikta kriterier så som kostnadseffektivitet, hållbarhet och följsamhet till reglerna i Europa för medicinteknik. InterVene följer Handbok för Kvalitet och Miljö enligt ISO 9001:2015 och ISO 1401:2015.

Vårt mål

Vårt mål är att erbjuda innovativa medicintekniska verktyg till sjukvården som kan göra skillnad varje dag. Samtidigt att driva ett företag som ger oss daglig glädje att gå till jobbet under våra egna premisser och samtidigt vara en pålitlig partner för sjukvården.
Se vilka samarbetspartners vi arbetar med.

Terapiområden 

 
 

 Tillbehör till Flexibel Endoskopi

Vi behövde spraykateter till SeraSeal och fann Fendo, ett tyskt bolag som har lång erfarenhet inom flexibel endoskopi och ett brett sortiment. Ett perfekt komplement till SeraSeal eftersom vi redan arbetar med gastro- och lungmedicin. Vi har redan idag flera produkter från Fendo på avtal på i Sverige och Norge. Titta igenom vårt sortiment och fråga om offert.

 

Sport- och regenerativmedicin

Här ligger vårt fokus på produkter och behandlingsmetoder inom rekonstruktion av broskskador på olika kroppsdelar. Både biologiska och metallalternativ. Allt från fot, knä och axel. Målsättningen med produktalternativen är att hjälpa patienter att fortsätta att ha ett aktivt liv. Vi har flera olika alternativ att erbjuda. Naturligtvis kan vi erbjuda kunskapsutbyten mellan olika kliniker och andra utbildningsprogram i vårt nätverk.

 

Hand- och fotortopedi

Inom ortopedi finns det många finurliga och smarta produkter som har tagits fram av uppfinningsrika personer. Det är just dessa som dagliga kan förändra arbetet på ortoped operation. Produkter som man kanske inte visst fanns eller först behövde. Speciellt till fot och hand.

 

Cellmembran till bröstrekonstruktion

Vid behandling av bröstcancer används olika metoder. Det vanligaste är operation av olika slag. Det finns alltid risker med operation vid bröstcancer. Det är viktigt att undvika blödningar, serom, infektioner och förflyttning av implantat. Allt för en optimal förutsättning till bra läkning. Vi har ett samarbete med ett italienskt företag som har lång erfarenhet inom produktion av bovina cellmebran för olika indikationer. En variant är just för bröstrekonstruktion. Tvåskikts perikardium även kallat ADM. 

 

Sårbehandling

Målet med sårbehandling är att möjliggöra läkning, förhindra sårinfektion minska lidandet och underlätta det dagliga livet. Vi på InterVene vill vara med att erbjuda sjukvården innovativa och kostnadseffektiva alternativ vid sårvård och sårförslutning. Men det viktigaste är att underlätta livskvaliteten för patienten. Vi har producenter i vårt nätverk. 

 
 
 

Om oss | Produkter | Aktuellt | Kontakt | Patienter | Samarbetspartners | Cookie Policy


Copyright 2021 | InterV Nordic AB | All Rights Reserved